IMG 1057

De Huuskamer is een gebouw dat onder meer voorziet in de behoefte aan een ruimte voor het houden van kleinschalige activiteiten op maatschappelijk, levensbeschouwelijk, recreatief en cultureel gebied. Het gebouw dat eigendom is van woningstichting Destion te Gennep, is gelegen aan de Antoniusstraat 33 te Ven-Zelderheide.

Iedere middag (behalve zaterdag en zondag) is iedere inwoner van Ven-Zelderheide, die er zin in heeft, tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom in De Huuskamer.

Ons doel is mensen met elkaar in contact brengen, dit kan door o.a. gezellig samen koffie/thee drinken, een spelletje doen o.a.: rummikub, bingo, skip boo, hartenjagen zijn erg in, maar we hebben nog veel meer spelletjes. We kunnen samen tv/dvd kijken. Alles wordt gerund door vrijwilligers. We zijn erg blij met ons team, dat inmiddels uit zo’n 38 mensen bestaat. Naast de begeleiding op de middagen hebben we ook een poetsteam, een kookclub, een groep voor tuinonderhoud, hulp bij de media, een ophaal- en thuisbrengteam, boodschappendienst, sfeermakers... het loopt geweldig!!! Allemaal enthousiaste mannen en vrouwen die meedenken en de huuskamerbezoekers een “thuis” gevoel geven.

IMG 1055 kopie

Samen eten 
Op dinsdagavond is er om 17.30 uur de mogelijkheid om samen te eten, het kookteam zorgt dan voor lekkere verse gerechten met vooral veel vitamientjes. De kosten hiervoor zijn € 7,-. Opgeven kan door u in te schrijven in De Huuskamer tot uiterlijk maandagmiddag 15.00 uur of te bellen naar tel: 0485-213445 (tussen 14.00 en 17.00 uur bereikbaar). We hebben ook cadeaubonnen zodat u iemand anders een diner cadeau kan doen.

Contactpersoon
> Harry Beuving  |  tel: 06-82664764