DSC 0093 a

De Huuskamer
 is een gebouw dat onder meer voorziet in de behoefte aan een ruimte voor het houden van kleinschalige activiteiten op maatschappelijk, levensbeschouwelijk, recreatief en cultureel gebied. Het gebouw dat eigendom is van woningstichting Destion te Gennep, is gelegen aan de Antoniusstraat 33 te Ven-Zelderheide.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur is de Huuskamer open. Iedere inwoner van Ven-Zelderheide is van harte welkom in de Huuskamer. Op zaterdag, zondag en feestdagen is de Huuskamer gesloten.

Ons doel is mensen met elkaar in contact brengen, dit kan door o.a. gezellig samen koffie/thee drinken, een spelletje doen o.a.: rummikub en bingo zijn erg in, maar we hebben nog veel meer spelletjes. Verder is er een wandelclubeen leesclubeen bridgeclub, diverse kaartclubjes, een Jeu de Boules club en een knutselmiddag. Alles wordt gerund door vrijwilligers. We zijn erg blij met ons team, dat inmiddels uit zo’n 40 mensen bestaat. Naast de begeleiding op de ochtenden en middagen hebben we ook een poetsteam, een kookclub, een groep voor tuinonderhoud, hulp bij de media, en een team sfeermakers. Het loopt geweldig!!! Allemaal enthousiaste mannen en vrouwen die meedenken en de huuskamerbezoekers een “thuis” gevoel geven.

Samen eten 
Wisselend op de dinsdagavond of donderdagavond is er om 17.30 uur de mogelijkheid om samen te eten, het kookteam zorgt dan voor een 3 gangen diner met lekkere verse gerechten met vooral veel vitamientjes. De kosten hiervoor zijn € 7,-. De dag waarop gekookt wordt en het menu wordt in het Dorpsblad bekend gesteld.

Opgeven kan door u in te schrijven in De Huuskamer tot uiterlijk vrijdagmiddag 17.00 of te bellen naar tel: 0485-213445 (tussen 14.00 en 17.00 uur bereikbaar). We hebben ook cadeaubonnen zodat u iemand anders een diner cadeau kan doen. 

Contactpersoon: 
Harry Beuving, tel.: 06 82664764