Sinds enige tijd vinden er diverse activiteiten plaats in en om De Huuskamer waaraan iedereen mee kan doen. Dit zijn o.a.:

De wandelclub
Iedere donderdagmiddag wordt er een stukje gewandeld, we vertrekken om 14.30 uur vanuit De Huuskamer waarna we weer terugkeren naar De Huuskamer waar we als afsluiting een kopje koffie of thee drinken. Iedereen kan mee doen ook al bent u slecht ter been, loopt u met een rollator, zit u in een rolstoel of heeft u iets anders waardoor u niet alleen kunt wandelen. Er gaan altijd begeleiders met u mee en we lopen gezellig met elkaar een klein rondje in ’t Ven.

Jeu de Boules
Iedere woensdagmiddag, vanaf 14.00 uur, wordt er, bij goed weer, Jeu de Boules gespeeld op de Jeu de Boules baan voor de Huuskamer. Bent u niet zo bekend met het spel maar vindt u het leuk om een keer mee te spelen, er is altijd wel iemand die bekend is met het spel en u daar graag bij helpt. In De Huuskamer zijn voldoende kistjes met ballen zodat u zelf niets hoeft mee te nemen. Ook zijn er hulpmiddelen waarmee u de ballen kunt oprapen voor als u niet zo goed meer kan bukken.

DSC 0033 a

Cursus bridgen
Recent is er op de vrijdagochtend een cursus bridgen gestart. Hieraan nemen diverse enthousiaste mensen deel. Hopelijk, bij voldoende aanmeldingen, wordt de cursus in het najaar/winter nogmaals gegeven, let op het dorpsblad! Hopelijk kunnen we hierna een bridgeclub starten!

Leesclub
Samen wordt besloten welk boek er door iedereen gelezen gaat worden. De boeken worden dan vervolgens bij de bibliotheek besteld en uitgedeeld. Nadat een ieder het boek gelezen heeft komt men samen om het gelezen boek te bespreken. Wil je hieraan meedoen neem dan contact op met Lisi van Hees.