HeaderVenseBoys
V.V. Vense Boys 1970

Voetbalvereniging de Vense Boys is opgericht in 1970. Wij zijn een cafévoetbalvereniging en nemen niet deel aan de KNVB competitie. Tijdens onze wedstrijden nemen we het op tegen andere cafévoetbalverenigingen en veteranenelftallen.

Voor de wedstrijd verzamelen we altijd bij ons clubhuis Café de Klok. Thuiswedstrijden worden gespeeld op het sportveld achter gemeenschapshuis 'de Uitkomst'. De niet minder belangrijke derde helft wordt weer voortgezet bij Café de Klok. Behalve tijdens de winsterstop en zomervakantie spelen we elke zaterdagmiddag.

Onze vereniging bestaat uit actieve en niet-actieve leden. Deze laatste zijn onze steunende leden. Één keer per jaar organiseren we voor alle leden een activiteit welke wordt afgesloten met een gezellige feestavond. Daarnaast houden we eenmaal per jaar een 6 tegen 6 voetbaltoernooi. Dit is al jaren een groot succes. Twintig teams uit binnen- en buitenland strijden dan om de felbegeerde 'Café de Klok'-cup.

Sport en ontspanning zijn voor ons erg belangrijk. Bovendien zorgen wij er als voetbalvereniging voor dat het evenemententerrein/sportveld in Ven-Zelderheide wordt onderhouden en daardoor behouden blijft voor de Vense gemeenschap, in het bijzonder voor de jeugd. Zij zijn onze toekomst.

Heb je interesse?
Meld je dan aan bij: Stef Dirks, 06 12575735 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.