devonder

En dan ineens is het zover. Je kind gaat voor het eerst naar school. Of je kind is inmiddels al wat groter, en wisselt van basisschool door een verhuizing of om wat voor andere reden dan ook. Spannend natuurlijk. En bijzonder. Waar is je kind het best op z’n plek? Hoe zal hij of zij het doen? Is het makkelijk om aansluiting te vinden bij klasgenootjes? Op zoek naar een kleinschalige basisschool waar je kind(eren) echt zichzelf kunnen zijn? Welkom bij basisschool De Vonder.

De kracht van klein
De Vonder is een kleine basisschool in Ven-Zelderheide. Onze kracht? Kleinschaligheid. We zijn een school waar iedereen elkaar kent én ertoe doet. Zowel leerlingen en leerkrachten, als ouders. We gaan uit van het positieve, werken aan een veilige leeromgeving, kijken naar kansen en mogelijkheden en geven kinderen inzicht in hun eigen kunnen en leren. Daarbij besteden we veel aandacht aan groepsvorming,
respect voor elkaar en positief gedrag. Ouders en school werken nauw samen, er heerst rust en regelmaat en je mag er jezelf zijn. En dat is uiteindelijk niet alleen beter voor de leerprestaties, maar ook voor de ontwikkeling van andere vaardigheden en de ontwikkeling van je kind als persoon.

Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden of ga naar de website www.bs-devonder.nl

Basisschool De Vonder
Kerkvonder 3  |  6599 AK Ven-Zelderheide  |  0485-518046  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.