star 1280715

Vens’ Plezier is een groep van enthousiaste mannen en vrouwen, die door middel van zang veel gezelligheid en ontspanning vinden in het gezamenlijk zingen van het Levenslied. In januari 2015, bij wijze van stunt, heeft een groepje mensen opgetreden tijdens de K.B.O - Carnavalsavond. Dat was zo leuk en viel zo in de smaak, dat Smartlappenkoor ”Vens’ Plezier” werd opgericht. Het koor bestaat uit 30 personen, waarvan 5 muzikanten: accordeon/trekharmonica en sinds kort, gitaar en mondharmonika. Dit alles wordt kundig gedirigeerd door een professionele dirigent. 

Het repertoire van het koor bestaat o.a. uit liedjes van Paul de Leeuw tot de Havenzangers. Maar ook met b.v. Kerst worden Kerstliederen ten gehore gebracht. “U vraagt”, “wij zingen”, zowel Nederlands en Duits als ook soms zelfs Spaans. Ook worden teksten geschreven en aangepast van en op bekende melodieën. Twee keer per maand wordt er ijverig gerepeteerd. 

Jaarlijks treedt “VENS’ PLEZIER” meerdere malen op. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie, op de Carnavalsavond van de Senioren en op de Kerstmarkt. Zelf organiseert het koor jaarlijks een Karaoke-avond. Op verzoek luistert het Smartlappenkoor jubilea, recepties of verjaardagspartijtjes op. Komend jaar hoopt het koor Festivals te bezoeken. Hebt u interesse? Kom gerust eens kijken tijdens de repetitie, u bent van harte welkom! De dirigent zegt altijd: “Iedereen kan zingen”!

Info “Vens’ Plezier” 
> Secretaris: Carien Peeters  |  06-83057719
> Voorzitter: Tonnie Boomgaars  |  06-51498157