Bouwplan Antoniusstraat Ven Zelderheide1 2

Bericht van Destion en Dorpsraad Ven-Zelderheide (werkgroep Wonen)
Het bouwplan is ontstaan op initiatief van de dorpsraad Ven-Zelderheide en Destion. De Dorpsraad wilde graag sociale huurwoningen op deze mooie locatie toevoegen. Maar 10 huurwoningen zou op basis van de toekomstige behoefte volgens Destion te veel zijn. Zo is het idee ontstaan om hier 3 huur- en 5 koopwoningen te bouwen. Voor senioren én voor starters!

Het bouwplan (zie hier) is ontworpen door architectenbureau Novaedes uit Boxmeer. Om de kosten te beheersen, is dit afgeleid van eerder door Destion ontwikkelde projecten. Om dezelfde reden is voor de realisatie ervan gekozen voor Bouwbedrijf Van Oijen uit Boxmeer. Bouwbedrijf Van Oijen bouwt én verkoopt de koopwoningen. Helaas zijn we niet in de gelegenheid als gevolg van de coronamaatregelen het plan met de tekeningen in De Uitkomst aan het Dorp te presenteren. Daarom is er besloten om dit middels een presentatie op de website te doen. Hier worden de verschillende tekeningen van de woningen en de beschrijving gedeeld. In deze presentatie informeren we u op hoofdlijnen over dit bouwplan. De huurwoningen worden door Destion verhuurd volgens hun toewijzingsbeleid. Daarvoor dient men bij Destion ingeschreven te staan als woningzoekende.

Bouwplan Antoniusstraat Ven-Zelderheide
> 3 levensloopbestendige sociale huurwoningen
> 2 levensloopbestendige koopwoningen
> 3 starterswoningen

Wanneer u interesse heeft voor een van de koopwoningen, kunt u een e-mail met uw naam, contactgegevens en de gewenste woning sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging, waarna zij met u contact opnemen.

----------------------------------------