Laatste Nieuws

 


 

thumb P1000431 1024

 

Op 30 augustus 2015 vond de eerste brunch plaats in de Huuskamer. Deze werd dan ook druk bezocht, alle stoelen waren bezet er moesten er zelfs nog bijgezet worden. Het was genieten zoals u op de foto kunt zien.

Op 2 september 2013 nam het burgermeestersechtpaar Peter & Edith de Koning deel aan de wekelijkse "huuskamer"-dis in 't Ven.  Voor, tussen en na de 3-gangen kwam het tot geanimeerde gesprekken tussen alle aanwezigen. Wethouder Ingrid Voncken verraste een ieder tijdens het nagerecht door het "Nima-bloemetje" van de maand uit te reiken aan Jeanne van Oosterhout.

 

 

De huuskamer is nu al een groot succes! Klik hier voor enige foto's...>>>

Begunstigers
Het Vense huiskamerproject is een initiatief dat is ontstaan in de Dorpsraad. Wooncorporatie Destion heeft de bouw van het pand voor zijn rekening genomen en is de eigenaar. Het beheer komt voor rekening voor Stichting BLOV. Om de inrichting van de Huuskamer te bekostigen is er een Dingen- en dienstenveiling gehouden. Voorts omarmt de Vense Dorpsraad en het kerkbestuur het initiatief. Daarnaast kon het huiskamerproject rekenen op steun van de gemeente Gennep en  fondsen zoals het Oranjefonds, het Oude Armenkantoor, Stichting Bevordering Woon– en Leefomgeving Limburg, het Maagdenhuis, Fonds Sluyterman van Loo, Fundatie van de Santheuvel, VSB fonds, de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord Limburg en het Skan fonds.

 

Wilt u een schenking doen dan kunt u contact opnemen met Cor Derks tel. 518142