infoboekje

Voor het informatieboekje van de Seniorenvereniging Ven-Zelderheide klikt u hier ...>>>

 

Seniorenvereniging Ven-Zelderheide kijkt terug op een mooi jubileumjaar

Het jaar 2017 was een zeer mooi jaar voor de vereniging en we blikken graag even terug op de diverse activiteiten. Het hoogtepunt was natuurlijk het gouden jubileumfeest, wat we gevierd hebben op een zeer mooie en gezellige manier. Het nieuwe vaandel, de fotoboeken en het nieuwe informatieboekje werd alom gewaardeerd. Wilt u nog eens graag rustig de foto’s bekijken van de afgelopen 50 jaar van onze vereniging en de foto’s van het jubileum dan kunt u dit inzien in de fotoalbums in de Huuskamer.

We hebben genoten van de bijzondere, gezellige en informatieve activiteiten. De carnavalsavond was zeer goed bezocht en i.s.m. het orkest Boemerang, de waldkrekels en de dansgarde, de joekskapel, de buut van Johan van de Grenskant en het optreden van onze eigen playbackgroep werd het een zeer geslaagde avond.

Ook de dansmiddag die voor iedereen toegankelijk was is voor herhaling vatbaar.

Zeer interessante excursies hadden we, zoals naar Van Diepenbeek hydrauliek, waar we door de gastheer en gastvrouw Arno en Mariska op een prettige manier werden ontvangen en we een zeer interessante rondleiding kregen. Ook de excursie naar de afgraving van de Banen met de firma Teunesen en Natuurmonumenten was een geweldige ervaring. De nertsenfokkerij van de familie Roelofs werd met een grote groep bezocht. Zeer gastvrij werden we ontvangen en rondgeleid, zowel door de familie Roelofs als ook de familie Hendriks.

Dit jaar kregen we ook de gelegenheid om met de museumbus op stap te gaan naar het Mauritshuis in Den Haag. Met een volle bus vertrokken we om er een zeer leuke en interessante dag van te maken. Het uitstapje dit jaar naar de omgeving van Nieuwegein en omgeving was ook een reis waar we de leuke plekjes in de omgeving hebben gezien vanuit de bus maar ook vanuit de boot.

Na de Sinterklaas kienmiddag hebben we ons jubileumjaar afgesloten met onze jaarlijkse kerstmiddag. Gezellig een praatje maken met een kopje thee of koffie met een lekkere versnapering, genieten van de muziek gemaakt door broer en zus André en Hilde Weijers, een ogenblijk van bezinning en als afsluiting nog een heerlijk hapje.

Misschien is bovenstaande wel aanleiding om ook lid te worden van onze vereniging. De verjonging binnen de vereniging heeft de laatste jaren gezorgd dat ook leden tussen de 60 en 70 lid zijn geworden en met veel plezier naar onze activiteiten komen. Het is niet voor niets dat de betekenis van ons nieuwe logo is: “Ondernemende, swingende en verjongende seniorenvereniging”

Mocht u informatie willen over onze vereniging kijk dan eens op de website www.ven-zelderheide.nl onder seniorenvereniging, daar vindt u ons informatieboekje, of neem contact op met een van de bestuursleden.

Tot slot wensen wij u allen een gezond 2018.